ритуальні послуги львів
    Ритуальні послуги. Магазин Ритуальної Атрибутики

    уточнюйте, будь ласка, графіки роботи

    і можливість надання послуг

    на час відключення електроенергії

    Ритуальні  послуги  у  львові

    Львівські цвинтарі 

    ритуальні послуги у Львові
    ритуальні послуги у Львові
    цвинтар

    У Львові налічується 13 цвинтарів.

     

    Серед них Голосківський, Сихівський, Ряснянський, Янівський цвинтар, цвинтар на вулиці Варшавській, цвинтар на Старому Сихові, цвинтар на вулиці Тракт Глинянський, Левандівський, Замарстинівський, Знесіння, Білогорща і музей-заповідник "Личаківський цвинтар".

     

    З цих кладовищ на сьогоднішній день можна хоронити лише на Голосківському, а  на Янівському, Сихівському і Личаківському лише підхоронювати.

    Впродовж останніх 10 років залишається невирішеною проблемою для Львова влаштування нового цвинтаря для поховань, адже з усіх наявних цвинтарів, що знаходяться на території міста, загальною площею 185,8 га лише на Голосківському, Янівському, Сихівському та Личаківському здійснюється поховання.

     

    На цвинтарях, що розташовані у районі житлових масивів: Білогорща, Тракт Глинянський, Рясне, здійснюються періодичні підпоховання, оскільки за своїми санітарними та фізичними нормами ці цвинтарі вже довго вважаються закритими для поховань.

     

    Інші старі кладовища, що колись розташовувались у місцях старих поселень, а зараз у районі вулиць Повітряної, Мідної, Варшавської, Майданної – Зеленої, є остаточно закриті та локалізовані навколишньою забудовою. Поховання на цих цвинтарях заборонені.


    Неврегульованість питання з розміщення нового цвинтаря визначається складними санітарно-гігієнічними, геологічними, містобудівними вимогами, хоча у даний час розглядається питання використання частини військових земель площею 40-100га під розміщення майбутнього цвинтаря.

    Старі і нові цвинтарі Львова

    Замовити і купити похоронні вінки

    Голосківське кладовище

    Личаківський цвинтар

    Сихівське кладовище

    Янівське кладовище

    Таблички

    від 150 гривень